Hierontapalvelut

Parantaa aineenvaihduntaa

Auttaa tuki- ja liikuntaelimistöä palautumaan

Lisää voimia, poistaa lihaksien jännitystä, rentouttaa kroppaa ja antaa energiaa

Hierojan ammatti ei ole pelkästään raskasta fyysistä työtä. Siihen kuuluu paljon eri ammatteihin kuuluva osaamista ja taitoa. Aika usein lihasjännitykset johtuvat lihaksien alueesta kaukana olevasta syystä esim. stressi, psykoemotionaaliset ongelmat tai sisäelimien taudit.

Hierojan kuuluu vetää raja työn ja henkilökohtaisen elämän välille, koska hieroja toimii intiimisillä ihmisen alueella -paljaalla iholla. Hierojan ja asiakkaan välisen keskeinen luottamus takaa hierojan työn tulosta. Hieroja kuulee ja näkee paljon ihmisille kuuluvia salaisuuksia ja häntä sitovat samanlaiset salassapitovelvollisuudet kuin muita viranomaisia.

Herkät sormet, jotka tuntevat lihakset ovat työssä monta kertaa tärkeämpiä kuin pelkän ideallisen tekniikan hallitseminen. Herkkien sormien avulla hieroja pystyy säätämän oikean voiman ja rytmin jotka muodostavat jokaiselle asiakkaalle oman, sopivan kokonaisuuden. Valitettavasti sitä niin kuin musiikinkorviakin ei aina voi opettaa, sen kanssa täytyy syntyä. Myös hierojan kuuluu huolehtia psyykkisestä ja fyysisestä terveydestään ja välillä kouluttautumalla sekä opettaa asiakkaille terveitä elämäntapoja asiakkaiden tilanteen ja tarpeiden mukaisesti. Omien tietojen ja taitojen rajat on hyvä tiedostaa sekä tarvittaessa ohjata asiakkaita toisen alan ammattilaiselle.

Näitä ohjeita olen itse pitkän hierojan urani aikana pyrkinyt työssäni noudattamaan.
Tervetuloa asiakkaakseni ja suunnitellaan sinulle sopiva hierontakokonaisuus!

T. Koulutettu hieroja R. Asikainen

Varata aika:

kesäkuu 2024
ma
ti
ke
to
pe
la
su
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Shopping Cart