Tilaus- ja sopimusehdot

Laukaan Suolahoitola Tmi  (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: info@laukaansuolahoitola.fi 
Postiosoite: Laukaantie 18, 41340, Laukaa

Tuotteet ja palvelut

laukaansuolahoitola.fi myymät luontaishoitoja ja hemmottelupalveluita.

Hinnat

Hinnat on ilmoitettu arvonlisäverollisina. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin ja  tilauksen perumiseen jos hinta on virheellinen.

Maksutavat

Verkkokaupan tuotteet myydään Klarna Oyj:n tarjoamilla maksutavoilla. Yrityksillä on mahdollisuus hakea laskutusasiakkuutta.

Klarna: Verkkokaupassamme on useita erilaisia maksutapoja, kuten esim. suomalaiset pankkipainikkeet, lasku- ja osamaksuvaihtoehtoja. Maksun välityksestä huolehtii Klarna.

Toimitustapa

Posti: Tilaukset toimitetaan Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Toimitusaika on 5 – 10 vrk. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Hinnat:

Posti: Nouto toimipisteestä tai automaatista: 8,90 €
Posti: Express-paketti yrityksille: 13,90 €

laukaansuolahoitola.fi ei tarjoa toimitusta Suomen ulkopuolelle.

Tuote vaurioitunut toimituksessa

Jos toimitettu tuote on vioittunut matkalla ja mahdollisesti myös paketti on vaurioitunut, niin tee meille ilmoitus vaurioitumisesta ja muista tehdä se myös postille heti kun mahdollista. Lähetykseni on vaurioitunut – Posti

Palautusoikeus ja reklamaatiot

Kuluttaja-asiakkailla on 14 vuorokauden mittainen palautusoikeus käyttämättömille tuotteille, 14 päivää lasketaan alkavaksi siitä hetkestä, kun asiakas fyysisesti vastaanottaa tuotteen.

Palautuksista perimme 14,90€ käsittelykulua, joka pidätetään takaisin maksettavasta summasta. Noutamaton tilaus tulkitaan palautukseksi.

Mikäli olet saanut väärän tuotteen tai tuote on viallinen, sinun tulee välittömästi olla yhteydessä asiasta. Ilmoitus tulee tehdä ensisijaisesti sähköpostilla. Reklamaation käsittelyyn tarvitsemme tiedon ongelmasta  sekä tilausnumeron tai kuitin. Viallisen tai väärintoimitetun tuotteen palautuksesta ei peritä kuluja.

Yksityisyys ja tietosuoja

Rekisterin nimi: laukaansuolahoitola.fi asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä: Laukaan Suolahoitola Tmi

Rekisterin sisältämät tiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilauksien tiedot. Tiedot voidaan poistaa pyynnöstä.

Tietojen luovuttaminen: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Tietojen suojaus: Rekisterin tiedot on suojattu salasanoin ja niitä käsitellään vain SSL-suojatussa yhteydessä. Tietoja käsittelee vain laukaansuolahoitola.fi verkkokaupan henkilökunta.

Käyttötarkoitus: Tietoja käytetään tilauksien tallentamiseen ja asiakassuhteen yleiseen hoitamiseen.

Shopping Cart